1926: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1926年
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké so:1926)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1926年)
[[wa:1926]]
[[war:1926]]
[[wuu:1926年]]
[[xal:1926 җил]]
[[yi:1926]]
2.367

besutan