1913: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1913年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké xal:1913 җил)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1913年)
[[wa:1913]]
[[war:1913]]
[[wuu:1913年]]
[[xal:1913 җил]]
[[yi:1913]]
2.367

besutan