1892: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1892年
c (r2.7.2) (bot Menambah: stq:1892)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1892年)
[[wa:1892]]
[[war:1892]]
[[wuu:1892年]]
[[yi:1892]]
[[yo:1892]]
2.367

besutan