1893: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1893年
c (r2.7.3) (bot Menambah: stq:1893)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1893年)
[[wa:1893]]
[[war:1893]]
[[wuu:1893年]]
[[yi:1893]]
[[yo:1893]]
2.367

besutan