Pawarta: Béda antara owahan

26 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké hi:समाचार
c (r2.6.2) (Bot: Ngowah fa:اخبار dadi fa:خبر)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké hi:समाचार)
[[fy:Nijs]]
[[he:אקטואליה]]
[[hi:समाचार]]
[[hu:Hír]]
[[id:Berita]]
3.832

besutan