1762: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1762
c (r2.7.2) (bot Menambah: ne:सन् १७६२)
c (Bot: Nambahaké rue:1762)
[[ro:1762]]
[[ru:1762 год]]
[[rue:1762]]
[[sa:१७६२]]
[[sah:1762]]
32.744

besutan