1875: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1875年
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké hsb:1875)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1875年)
[[wa:1875]]
[[war:1875]]
[[wuu:1875年]]
[[yi:1875]]
[[yo:1875]]
2.367

besutan