1876: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1876年
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké hsb:1876)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1876年)
[[wa:1876]]
[[war:1876]]
[[wuu:1876年]]
[[yi:1876]]
[[yo:1876]]
2.367

besutan