1882: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1882年
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké hsb:1882)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1882年)
[[wa:1882]]
[[war:1882]]
[[wuu:1882年]]
[[yi:1882]]
[[yo:1882]]
2.367

besutan