1867: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1867年
c (bot Membuang: cbk-zam:1867 (deleted))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1867年)
[[wa:1867]]
[[war:1867]]
[[wuu:1867年]]
[[yi:1867]]
[[yo:1867]]
2.367

besutan