1878: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1878年
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké hsb:1878)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1878年)
[[wa:1878]]
[[war:1878]]
[[wuu:1878年]]
[[yi:1878]]
[[yo:1878]]
2.367

besutan