1848: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1848年
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké frr:1848)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1848年)
[[wa:1848]]
[[war:1848]]
[[wuu:1848年]]
[[yi:1848]]
[[yo:1848]]
2.367

besutan