1861: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1861年
c (bot Membuang: cbk-zam:1861 (deleted))
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1861年)
[[wa:1861]]
[[war:1861]]
[[wuu:1861年]]
[[yi:1861]]
[[yo:1861]]
2.367

besutan