1835: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1835年
c (r2.7.2) (bot Menambah: hif:1835)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1835年)
[[wa:1835]]
[[war:1835]]
[[wuu:1835年]]
[[yi:1835]]
[[yo:1835]]
2.367

besutan