1836: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1836年
c (r2.7.2) (bot Menambah: hif:1836)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1836年)
[[wa:1836]]
[[war:1836]]
[[wuu:1836年]]
[[yi:1836]]
[[yo:1836]]
2.367

besutan