Kali Oder: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah it:Oder dadi it:Odra
c (r2.7.3) (Bot: Ngowahi mk:Одра)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah it:Oder dadi it:Odra)
[[id:Sungai Oder, Polandia]]
[[ie:Odra]]
[[it:OderOdra]]
[[ja:オーデル川]]
[[ka:ოდრა]]
3.011

besutan