1779: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1779年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1779)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1779年)
[[wa:1779]]
[[war:1779]]
[[wuu:1779年]]
[[yo:1779]]
[[zh:1779年]]
2.367

besutan