1772: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1772年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1772)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1772年)
[[wa:1772]]
[[war:1772]]
[[wuu:1772年]]
[[yo:1772]]
[[zh:1772年]]
2.367

besutan