1710: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1710
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1710)
c (Bot: Nambahaké rue:1710)
[[ro:1710]]
[[ru:1710 год]]
[[rue:1710]]
[[sa:१७१०]]
[[sah:1710]]
32.744

besutan