1817: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1817年
c (r2.7.1) (bot Menambah: yi:1817)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1817年)
[[wa:1817]]
[[war:1817]]
[[wuu:1817年]]
[[yi:1817]]
[[yo:1817]]
2.367

besutan