1777: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1777年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1777)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1777年)
[[wa:1777]]
[[war:1777]]
[[wuu:1777年]]
[[yo:1777]]
[[zh:1777年]]
2.367

besutan