1815: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1815年
c (r2.7.2+) (bot Menambah: stq:1815)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1815年)
[[wa:1815]]
[[war:1815]]
[[wuu:1815年]]
[[yi:1815]]
[[yo:1815]]
2.367

besutan