1723: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1723
c (r2.7.1) (Bot: Nambahaké yi:1723)
c (Bot: Nambahaké rue:1723)
[[ro:1723]]
[[ru:1723 год]]
[[rue:1723]]
[[sa:१७२३]]
[[sah:1723]]
32.744

besutan