1806: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1806年
c (bot Menambah: gn:1806)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1806年)
[[wa:1806]]
[[war:1806]]
[[wuu:1806年]]
[[yi:1806]]
[[yo:1806]]
2.367

besutan