Tembung kriya: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké eml:Vêreb
c (Bot: Nambahaké ur:فعل)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké eml:Vêreb)
[[dsb:Werb]]
[[el:Ρήμα]]
[[eml:Vêreb]]
[[en:Verb]]
[[eo:Verbo]]
1.401

besutan