1674: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1674
c (r2.7.2) (Bot: Nambahaké so:1674)
c (Bot: Nambahaké rue:1674)
[[ro:1674]]
[[ru:1674 год]]
[[rue:1674]]
[[sa:१६७४]]
[[sah:1674]]
32.744

besutan