Wikipédia:Angkringan: Béda antara owahan

420 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
 
:Nginput setting-e ning sisih ngendi Ben? [[Panganggo:Kembangraps|Kembangraps]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Kembangraps|pirembagan]]</sup> 30 Desember 2012 10.35 (UTC)
:Oh, wis ketemu. Ning kok bingung, petunjuk panganggone endi? Carane le mbedhakke e pepet saka e taling, piye? [[Panganggo:Kembangraps|Kembangraps]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Kembangraps|pirembagan]]</sup> 30 Desember 2012 11.05 (UTC)
 
Menawi sampun dites, komunitas Wikipedia saged nulis cithakan {{tl|Sarujuk}} ing ngisor iki, supaya isa cepet-cepet dipasang. [[:bugzilla:39960]]
*{{sarujuk}} -- [[Panganggo:C5st4wr6ch|C5st4wr6ch]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:C5st4wr6ch|pirembagan]]</sup> 24 Desember 2012 07.11 (UTC)
*{{sarujuk}} -- [[Panganggo:Wagino 20100516|Wagino 20100516]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Wagino 20100516|pirembagan]]</sup> 25 Desember 2012 13.20 (UTC)
*{{sarujuk}} -- Ning mbok dipasangi petunjuk carane nganggo. [[Panganggo:Kembangraps|Kembangraps]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Kembangraps|pirembagan]]</sup> 30 Desember 2012 11.05 (UTC)
32

besutan