1625: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1625
c (r2.7.2) (bot Menambah: vls:1625)
c (Bot: Nambahaké rue:1625)
[[ro:1625]]
[[ru:1625 год]]
[[rue:1625]]
[[sa:१६२५]]
[[sah:1625]]
32.744

besutan