1627: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1627
c (r2.7.1) (bot Menambah: zh-min-nan:1627 nî)
c (Bot: Nambahaké rue:1627)
[[ro:1627]]
[[ru:1627 год]]
[[rue:1627]]
[[sa:१६२७]]
[[sah:1627]]
32.744

besutan