1796: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1796年
c (r2.7.3) (bot Menambah: stq:1796; kosmetik perubahan)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1796年)
[[wa:1796]]
[[war:1796]]
[[wuu:1796年]]
[[yo:1796]]
[[zh:1796年]]
2.367

besutan