1775: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1775年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1775)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1775年)
[[wa:1775]]
[[war:1775]]
[[wuu:1775年]]
[[yo:1775]]
[[zh:1775年]]
2.367

besutan