1659: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké rue:1659
c (r2.7.1) (bot Menambah: zh-min-nan:1659 nî)
c (Bot: Nambahaké rue:1659)
[[ro:1659]]
[[ru:1659 год]]
[[rue:1659]]
[[sa:१६५९]]
[[sah:1659]]
32.744

besutan