1762: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1762年
c (Bot: Nambahaké rue:1762)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1762年)
[[wa:1762]]
[[war:1762]]
[[wuu:1762年]]
[[yo:1762]]
[[zh:1762年]]
2.367

besutan