1763: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1763年
c (Bot: Nambahaké rue:1763)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1763年)
[[wa:1763]]
[[war:1763]]
[[wuu:1763年]]
[[yo:1763]]
[[zh:1763年]]
2.367

besutan