Papirus: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké lv:Papiruss
c (r2.7.2) (bot Menambah: ml:പാപ്പിറസ്)
c (Bot: Nambahaké lv:Papiruss)
[[ku:Papîrus]]
[[lb:Papyrus (Material)]]
[[lv:Papiruss]]
[[ml:പാപ്പിറസ്]]
[[nl:Papyrus]]
32.744

besutan