Kali Yordan: Béda antara owahan

29 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké ur:دریائے اردن
c (Bot: Nambahaké qu:Urdun mayu)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ur:دریائے اردن)
[[tr:Şeria Nehri]]
[[uk:Йордан (річка)]]
[[ur:دریائے اردن]]
[[vi:Sông Jordan]]
[[wa:Djordin (aiwe)]]