1758: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1758年
c (Bot: Nambahaké rue:1758)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1758年)
[[wa:1758]]
[[war:1758]]
[[wuu:1758年]]
[[yo:1758]]
[[zea:1758]]
2.367

besutan