1755: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1755年
c (Bot: Nambahaké rue:1755)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1755年)
[[vo:1755]]
[[war:1755]]
[[wuu:1755年]]
[[yo:1755]]
[[zh:1755年]]
2.367

besutan