1686: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké wuu:1686年
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké rue:1686)
c (Bot: Nambahaké wuu:1686年)
[[wa:1686]]
[[war:1686]]
[[wuu:1686年]]
[[yo:1686]]
[[zh:1686年]]
32.744

besutan