1754: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1754年
c (r2.7.2+) (bot Menambah: frr:1754)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1754年)
[[vo:1754]]
[[war:1754]]
[[wuu:1754年]]
[[yo:1754]]
[[zh:1754年]]
2.367

besutan