1003: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nambahaké wuu:1003年
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1003)
c (Bot: Nambahaké wuu:1003年)
[[vo:1003]]
[[war:1003]]
[[wuu:1003年]]
[[yo:1003]]
[[zh:1003年]]
32.744

besutan