1715: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1715年
c (Bot: Nambahaké rue:1715)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1715年)
[[vo:1715]]
[[war:1715]]
[[wuu:1715年]]
[[yi:1715]]
[[yo:1715]]
2.367

besutan