1723: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1723年
c (Bot: Nambahaké rue:1723)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1723年)
[[wa:1723]]
[[war:1723]]
[[wuu:1723年]]
[[yi:1723]]
[[yo:1723]]
2.367

besutan