1726: Béda antara owahan

16 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1726年
c (Bot: Nambahaké rue:1726)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:1726年)
[[wa:1726]]
[[war:1726]]
[[wuu:1726年]]
[[yi:1726]]
[[yo:1726]]
2.367

besutan