1949: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Ngowah mn:1949 dadi mn:1949 он
c (r2.7.1) (bot Menambah: nds-nl:1949)
c (r2.7.3) (Bot: Ngowah mn:1949 dadi mn:1949 он)
[[mk:1949]]
[[ml:1949]]
[[mn:1949 он]]
[[mr:इ.स. १९४९]]
[[ms:1949]]
37.943

besutan