1074: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1074
c (r2.7.3rc2) (Bot: Nambahaké se:1074)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké sh:1074)
[[scn:1074]]
[[se:1074]]
[[sh:1074]]
[[sk:1074]]
[[sl:1074]]
2.159

besutan