3: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:3年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:3)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:3年)
[[vo:3]]
[[war:3]]
[[wuu:3年]]
[[yo:3]]
[[zh:3年]]
2.367

besutan