46: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:46年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:46)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:46年)
[[vo:46]]
[[war:46]]
[[wuu:46年]]
[[yo:46]]
[[zh:46年]]
2.367

besutan