28: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:28年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:28)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:28年)
[[vo:28]]
[[war:28]]
[[wuu:28年]]
[[yo:28]]
[[zh:28年]]
2.367

besutan