20: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:20年
c (r2.7.2) (bot Membuang: id:20)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké wuu:20年)
[[vo:20]]
[[war:20]]
[[wuu:20年]]
[[yo:20]]
[[zh:20年]]
2.367

besutan